El producte
a la teua mida

No hi ha clients
xicotets ni projectes
sense importància.

Com sabem que és important per a tu, creem productes únics eixits dels teus desitjos i de la nostra creativitat.
Caixetes, carpetes, bosses de paper, sobres, etc., tot pot  ser personalitzat per a tu. Podem fer edicions molt xicotetes i dissenys únics que siguen reflex de la teua personalitat o la de la teua empresa o institució. Confia en nosaltres si vols que la teua idea siga tractada amb el mateix afecte amb que et tractarem a tu. Vine i parlem!

El producte a la teua mida. No hi ha clients xicotets ni projectes sense importància. IMAG Impressions, la teua impremta sostenible

Dis-nos què
necessites i allà
anem!

Treballem braç a
braç amb múltiples
organitzacions
tant públiques com
a privades.

No importa la grandària, importa sobretot, la qualitat gràfica que els podem oferir i per la qual ens busquen.
Cada vegada més sectors com l’Administració PúblicaUniversitats, Col·legis, Organitzacions cíviques, Ong’sdissenyadors, publicistes, etc s’acosten a IMAG per la nostra experiència en projectes on es necessite el toc humà.
La Universitat i els llibres han mantingut sempre una estreta vinculació amb les impremtes. Som els obrers de la paraula impresa i per açò ens enorgulleix col·laborar, per exemple, amb una institució centenària com és la Universitat de Valencia per a la qual elaborem, dissenyem i maquetem multitud d’impresos amb diferents finalitats, material administratiu, jornades, congressosesdeveniments, edicions, cartelleria
Ens encanta col·laborar amb el món de la restauració i la bona cuina. És un plaer treballar per a Quique Dacosta i els seus restaurants de Dénia i València, CaDuart, Restaurant Mateu, entre d’altres… per la seua gran sensibilitat i amor a la nostra terra. Un bon restaurant necessita oferir una imatge tan exquisida com la cuina que elabora i ací està la nostra mà, triant el paper, les textures, les tipografies i aquest bon gust, senzill i tranquil, que ens caracteritza.
Aquesta és la nostra recepta.

Catàleg Restaurant Quique Dacosta | IMAG Impressions, la teua impremta sostenible