El producte a la teua mida

No hi ha clients xicotets ni projectes sense importància.

Com sabem que és important per a tu, creem productes únics eixits dels teus desitjos i de la nostra creativitat.

Caixetes, carpetes, bosses de paper, sobres, etc., tot pot ser personalitzat per a tu.

Podem fer edicions molt menudes i dissenys únics que siguen reflex de la teua personalitat o la de la teua empresa o institució.

Confia en nosaltres si vols que la teua idea siga tractada amb el mateix afecte amb què et tractarem a tu. Vine i parlem!

Dis-nos què necessites i allà anem!

Treballem braç a braç amb múltiples organitzacions tan públiques com a privades.

No importa la grandària, importa sobretot, la qualitat gràfica que els podem oferir i per la qual ens busquen.

Cada vegada més sectors com l’Administració Pública, Universitats, Col·legis, Organitzacions cíviques, Ong’s, dissenyadors, publicistes, etc. s’acosten a IMAG per la nostra experiència en projectes on es necessite el toc humà.

La Universitat i els llibres han mantingut sempre una estreta vinculació amb les impremtes. Som els obrers de la paraula impresa i per açò ens enorgulleix col·laborar, per exemple, amb una institució centenària com és la Universitat de València per a la qual elaborem, dissenyem i maquetem multitud d’impresos amb diferents finalitats, material administratiu, jornades, congressos, esdeveniments, edicions, cartelleria…

Ens encanta col·laborar amb el món de la restauració i la bona cuina. És un plaer treballar per a Quique Dacosta i els seus restaurants de Dénia i València, Ma Casa, Restaurant Mateu, entre d’altres… per la seua gran sensibilitat i amor a la nostra terra. Un bon restaurant necessita oferir una imatge tan exquisida com la cuina que elabora i ací està la nostra mà, triant el paper, les textures, les tipografies i aquest bon gust senzill i tranquil què ens caracteritza. Aquesta és la nostra recepta.