Qui som?

No volem ser ni
més ni menys que el
que som.

Una impremta amb més de 30 anys d’experiència que ha anat evolucionant amb el pas dels anys sense perdre el seu esperit. Amb orgull diem que som gent del meravellós món de les arts gràfiques: per les nostres venes corre la tinta, la cola, el color i les textures. Volem ser transmissors d’aquesta cultura centenària que ens uneix amb la tradició de la impremta i per açò apostem pel bon gust, la creativitat i l’artesania.
Amb el temps IMAG ha anat incorporant professionals de totes les edats que s’han contagiat del nostre afecte per l’ofici. Canviem, evolucionem però mai perdem les nostres arrels.
Tots som un quan pensem en IMAG i, per açò, ens comprometem amb els valors de l’empresa que es basen en la nostra capacitat de empatitzar i servir al nostre client, oferir-li només la màxima qualitat i recuperar aquest esperit de treball dels grans enamorats de la tipografia i la impressió.

La família IMAG

La motivació i
la passió pel disseny
gràfic ho portem al
nostre ADN.

Agustín Plaza Parreño | IMAG impressions, la teua impremta sostenible, Agustín, CEO i Co-Founder

El nostre client busca a IMAG el que no troba en moltes impremtes: l’amor per un treball ben fet. Sempre a l’última en les tendències del mercat, els nostres equips treballen en crear les idees més innovadores per a les teues necessitats.
Si tens un projecte que t’importa realment, perquè vols arribar al cor d’aquells a qui es destina, ací comença el nostre treball.
Una targeta per a una parella que inicia una nova vida, un fullet comercial, un llibre… Vas a comptar amb un equip de persones que va a acaronar la relació personal abans de res perquè l’empatia és la base del nostre treball. La nostra voluntat és entendre al client i donar-li un assessorament, donar-li un servei des del principi fins a la fi i realitzar el seu projecte amb el sentit de les coses ben fetes que sempre ha caracteritzat el món dels bons impressors.
Mmmm, olor a tinta
Si eres dels qui els agrada sentir l’olor de la tinta, tocar la superfície dels papers i veure els colors de les tintes que es barregen al ritme de les màquines, pots vindre a la impremta i treballar amb el nostre equip. Ens agrada rebre’t en la nostra casa i fer-te sentir part d’un equip que gaudeix del que fa.

Conxín| IMAG Impressions, la teua impremta sostenible
Noelia| IMAG Impressions, la teua impremta sostenible
Maria| IMAG Impressions, la teua impremta sostenible
Carlos| IMAG Impressions, la teua impremta sostenible
David| IMAG Impressions, la teua impremta sostenible
Carles| IMAG Impressions, la teua impremta sostenible

La teua impremta sostenible

Vivim en un xicotet
món: volem
cuidar-lo.

Som xicotets però pensem que els xicotets gestos canvien el món. Volem ser acurats en cada detall per la  sostenibilitat de tots els nostres processos i apostem per la lluita contra el canvi climàtic..
És per açò que utilitzem planxes que no utilitzen químics. Impressió Offset amb el sistema de humectació sense alcohol. Utilitzem tinta respectuosa amb el medi ambient, amb base d’olis vegetals. A més, tenim una gestió de residus controlada per una empresa externa homologada.
També hem obtingut la certificació FSC® per a promoure el maneig forestal responsable dels boscos del món. Per açò, utilitzem papers procedents de fàbriques amb certificació ecològica i cadena de custòdia.

Pot buscar els nostres treballs certificats FSC® ací.

FSC. Boscos per a tots, per sempre | IMAG Impressions, la teua impremta sostenible
La sostenibilitat | IMAG IMPRESSIONS, la teua impremta sostenible